Producten

Beautycare by Dominique werkt met de producten van Jean d'arcel

Jean d'arcel cosmetique werd in 1960 opgericht in Parijs. Op basis van de mogelijkheden die in die tijd beschikbaar waren, werd veel nadruk gelegd op de opbouw van een bedrijfsnetwerk waarin de zelfstandige schoonheidsspecialiste een belangrijke rol innam. Dit is tot op heden nog steeds het geval, want alleen zij zijn in staat de huid te beoordelen, de huidconditie te bepalen en daarbij de juiste verzorgingsproducten te adviseren. Tegenwoordig zijn de producten van Jean d'Arcel in meer dan 40 landen beschikbaar.

Jean d'Arcel beschikt over een breed assortiment aan huidverzorgingsproducten en huidverbeteringsproducten voor elk huidtype en voor zowel de jeugdige als de rijpere huid. Jean d'Arcel bevat verzorgingsproducten voor hem en haar, make-up, een lichaamsverzorgingslijn, en parfums voor mannen en vrouwen. Het voornemen van Jean d'Arcel cosmetique is het behouden van de schoonheid met de perfecte en betaalbare verzorging om het af te werken.


Het Jean d'Arcel productenprogramma staat voor effectiviteit, kwaliteit en volledigheid. De producten worden alleen in gecertificeerde schoonheidssalons verkocht, zodat er altijd een professioneel en persoonlijk advies aan de klanten gegeven kan worden. Ook worden alle producten van Jean d'Arcel op biologische wijze geproduceerd en zijn ze volledig dierproefvrij !Totaal Bezoekers63839