Prijzen van de behandelingen

 

Gelaatsbehandelingen

overige behandelingen

655 Cleansing treatment

Reinigt de huid en is voornamelijk geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden met als afsluiting een masker en dagverzorging.
Epileren niet inbegrepen.
€ 35,00 – 35 min

Quick refresh treatment

Reinigt de huid en is voornamelijk geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden met als afsluiting een masker en dagverzorging.
Epileren niet inbegrepen.
€ 53,00 – 50 min

Deep phyto peeling by DÉCAAR

Deze peeling op basis van fruitzuren is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen als oppervlakkige pigmentvlekken, rimpels en lijnen, rokershuid, door zon beschadigde huid, doffe, grijzige en vermoeide huid en acné & (acné) littekens.
€ 70,– – 60 min

Me-time Treatment by DÉCAAR

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van maar liefst 20 minuten ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.
Deze treatment is gericht op huidverbetering, maar ook zeker op ontspanning.
€ 63,00 – 75 min

Acné behandeling

Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd. Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.
€ 55,– – 60 min

Algen Peeling Treatment by DÉCAAR

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose, rimpels en lijnen, droge huid, pegmentatieproblemen & pigmentvlekken, rosacea, littekens en grove poriën. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.
€ 80,00 – 75 min

Oxygen Treatment by DÉCAAR

Tijdens deze behandeling wordt huid voorzien van zuurstof. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.
De Oxygen treatment is geschikt voor: huid met rimpels en lijnen, acné & de vette huid, droge huid, pigmentatieproblemen & pigmentvlekken, couperose, rosacea en de huid met grove poriën.
€ 75,00 – 75 min

Renaissance Treatment by DÉCAAR

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Door het toepassen van een warmtemasker en boosters die naar de individuele huid kan worden gekozen, wordt een optimaal effect beoogd.
€ 85,– – 90 min

CO2 Treatment by DÉCAAR

Deze treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid. De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen als fijne lijntjes en rimpels, vochtarme huid, doffe, vale huidskleur, acné en onzuivere huid en huidveroudering.
Geschikt voor de meest gevoelige huid en de kans op allergieën en/of irritaties tijdens op na de behandeling is nihil.
€ 89,00 – 90 min

Bindweefselmassage gelaat

Vervaagt rimpels en fijne lijntjes, stimuleert het collageen om de verslapte huid te verbeteren. Lift de huid en ook stimuleert deze behandeling de doorbloeding van de huid voor een perfecte natuurlijke glow
€ 60,– – 60 min

 

Wenkbrauwen epileren/harsen € 18,–
Wenkbrauwen epileren en verven € 25,–
Wenkbrauwen epileren + wimpers en wenkbrauwen verven € 30,–
Wimpers of wenkbrauwen verven* €25,–
Wimpers en wenkbrauwen verven € 21,–
Harsbehandelingen
Harsen bovenlip of kin of kaak * € 10,–
Harsen oksels € 21,–
Harsen buik of borst € 21,–
Harsen rug € 26,–
Harsen rug en borst € 36,–
Harsen onderbenen € 27,50
Harsen gehele been € 35,50

*Voor extra harsen ( bovenlip , kin, kaak ) of verven van de wimpers of wenkbrauwen in de gelaatsbehandeling word een meerprijs gerekend van € 7,50

Visagie

Dagmake-up € 28,50
Feest/avondmake-up € 33,50
Proef bruidsmake-up € 37,50
Bruidsmake-up € 75,–

 

Pedicure

Voetbehandeling € 26,–

Annuleringsbeleid

Helaas is Beautycare by Dominique gedwongen om een strikt annuleringsbeleid te hanteren.
Bij verhindering dient u uiterlijk de geplande afspraak 24 uur vooraf telefonisch of via whatspp te annuleren of te verzetten. Bij annuleren binnen 24 uur voor de geplande behandelingstijd of bij het vergeten van uw afspraak, zullen wij u het tarief voor de geplande behandeling in rekening brengen. U krijgt daarvoor een factuur en een betalingsverzoek.

Betalingen

Contant in de salon of met pin.

Verzorgingsproducten

Uiteraard kunt u bij Beautycare by Dominique terecht voor de aankoop van de aanvullende verzorgingsproducten van ons merk DÉCAAR.

Brows on fleek

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht. Ze geven je gezicht uitstraling en kunnen zelfs iets zeggen over je karakter. Beautycare by Dominique brengt ze voor jou prachtig in model of vult ze in met de Microblading techniek.

wenkbrauwen geëpileerd Beautycare by Dominique
Roze nagels beautycare by Dominique

Acryl Nagels

Je handen zijn je visitekaartje en hoe mooi is het dan als je ze verfraait met mooi gelakte acryl nagels.

Email Me